Ons Team

Maak kennis met onze dierenartsen en assistenten

Welkom in onze nieuwe prakijk te Loppem! We zijn een team van 2 dierenartsen en 2 assistentes en zijn blij jullie te kunnen verwelkomen.
Onze doelstelling is om naast een kwalitatieve dienstverlening, baasje en dier op hun gemak te stellen.
Om de stress zo laag mogelijk te houden bij jullie huisdier zijn alle ruimtes voor katten en honden gescheiden.
Lotte Paijmans

Dierenarts

Lotte is afgestudeerd in 2003, optie paard en keuzevak kleine huisdieren. Na 3 jaar te werken als assistent op de vakgroep voortplanting en verloskunde in Merelbeke, is ze gestart bij dierenartsenpraktijk De Toren in Torhout als dierenarts kleine huisdieren.

In 2010 heeft Lotte haar eigen praktijk opgericht in Oostkamp en later in Torhout.
In 2012 heeft ze haar bijkomende opleiding ‘vakdierenarts Kleine huisdieren’ met grote onderscheiding afgerond.

Lotte’s passie ligt bij voortplanting en verloskunde. Zij is lid van EVSSAR (European Veterinary Society for Animal Reproduction) en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Ze heeft ook een grote interesse in chirurgie en orthopedie. Ze volgde reeds verschillende Europese opleidingen.
Annika Bakker

Dierenarts

Annika is afgestudeerd in 2008 als dierenarts kleine huisdieren. Na 5 jaar ervaring opgedaan te hebben in een praktijk in Gistel, is ze in 2014 haar eigen praktijk gestart in Veldegem.
 
Ze heeft een bijzondere interesse in chirurgie en medische beeldvorming (RX en Echografie). Door continue bijscholing blijft ze up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen.
Lieselotte De Groote

Dierenartsassistente

Lieselotte is afgestudeerd als dierenartsassistent (bachelor in de agro-en biotechnologie afstudeerrichting dierenzorg) in 2013. Direct na haar afstuderen is ze gestart in de praktijk van Lotte.

Ze is het aanspreekpunt van de praktijk, onmisbaar in onze werking. Bij haar kan je terecht met al je vragen aan de telefoon of aan de balie!

Ze heeft een bijzondere passie voor katten en hun gedrag. Ze volgde verschillende opleidingen (oa. bij Felinova). Lieselotte kan jullie begeleiden bij problemen met het gedrag van uw kat, maar ook bij bepaalde veranderingen in huis (de komst van een hond, verhuis, een baby,…) kan een consult bij Lieselotte een meerwaarde zijn.

Naast dieren heeft ze ook een liefde voor fotografie. Ze is zelfstandige in bijberoep als fotografe aan huis voor zowel mens als dier. (www.fotografielieselotte.be)
Niamh Wolters

Dierenartsassistente

Niamh Wolters is nieuw in ons team vanaf 1 juni 2022. Ze is al van jongs af verzot op honden. Ze heeft een natuurlijke en rustige manier om met hen om te gaan. De laatste jaren is ze dit talent stilletjes aan het uitbouwen.

Volgend jaar start ze aan de opleiding hondeninstructeur van Syntra west. Dit met de bedoeling om op een meer professionele manier jullie te kunnen begeleiden met al jullie vragen over opvoeding en omgaan met jullie hond.
Consultatie
050 22 35 04
Enkel op afspraak tijdens de openingsuren
Ma-Vij: 8.30u-12u en 13.30u-18u
Za: 9u-12u
Telefonisch of online
ONLINE AFSPRAAK
We stellen slechts een aantal uren open voor het maken van online afspraken.
Op de andere tijdstippen en de dag zelf, kunt u telefonisch een afspraak maken.
Spoedgevallen
050 22 35 04
Neem voor spoedgevallen altijd eerst telefonisch contact op!
Wachtdienst
We verzorgen onze eigen wachtdienst. Indien de dierenartsen echter uitzonderlijk verhinderd zijn, zal u doorverwezen worden naar een collega in de buurt.
dierenarts
Lotte
Paijmans
dierenarts
Annika
Bakker
Heidelbergstraat 68
8210 Loppem
info@dierenartsenheidelberg.be
050 22 35 04
Openingsuren
Ma-Vrij: 8.30u-12u en 13.30u-18u
Za: 9u-12u

Medicatie en voeding afhalen kan steeds tijdens onze openingsuren
Wij gebruiken enkele noodzakelijke functionele cookies om de site te laten werken zoals beschreven in onze cookie policy Door te klikken op ″accepteer″ stemt u hiermee in, bij weigering sluit deze site automatisch.